Chiftele in crusta din fulgi de porumb

de Lau in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2018 | 1897 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/chiftele-in-crusta-din-fulgi-de-porumb-87850.html
Retete inspirate de toamna

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 capatana usturoi
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in crusta din fulgi de porumb:

Cartofi ii curatam si ii dam prin razatoare, ii scurgem bine de lichid.

Intr-un vas amestecam carnea cu cartofii, morcovul dat prin razatoare, ceapa data prin razatoare si scursa bine de lichid, usturoiul pisat.

Batem ouale si adaugam peste carne, condimente dupa gust, amestecam bine compozitia si dam la rece 30 min.

Modelam chiftelele cu mainele umede cam de marimea unei nuci mai mari.

Tavalim chiftelele prin fulgi maruntiti si prajim in uleiul incalzit. (eu am folosit friteuza, dar se poate face intr-o tigaie mai adanca sau ceaun).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in crusta din fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos de rosii