Chiftele in paine

de Bunica in Mancaruri cu carne, 13 Ian 2014 | 1767 vizualizari

 

Le-am vazut postate la Gabi,Simona,Timea si ma tot gandeam la ele.Aveam ceva carne tocata ,deci la treaba!

 

INGREDIENTE

  • 300 g. carne tocata vita + porc
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • o legatura de patrunjel verde
  • o lingura ulei pentru uns forma
  • Aluat
  • Vezi aluatul de la painea cu iaurt
  • http://www.bucataras.ro/retete/paine-cu-iaurt-55868.html
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in paine:

Carnea se amesteca cu: ceapa tocata marunt,cartoful fiert si pasat,oul,patrunjelul tocat,baza Mirodenia.


Se fac chiftelele rotunde.


Rupe din aluat o bucat cat o minge de tenis.Intinde aluatul pe masa de lucru sub forma rotunda sau patrata.In mijloc pune chifteluta si acopera cu marginile.


Tot asa pana se termina chiftelele.


Unge o forma(eu am folosit una de ceramica) cu ulei si pune chiftelele cu parte unde ai strans martginile in jos.


Lasa la dospit 20 minute,apoi baga in cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute la 170 grade.


Se servesc cu ce doresti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bunica 1

13.01.2014, 21:01

Rocsi trebuie sa te grabesti,c-au ramas vreo 3!))

Bunica 1

13.01.2014, 21:04

A mancat Ioana doua rapid

Dana Cristea - pusikmea 1

14.01.2014, 13:47

Si la mine sunt trecute pe lista, arata atat de bine, mai ca le-as face maine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut