Chiftelute albe(fierte) cu sos alb

de luminita20_2006 in Pui, 28 Mai 2010 | 9692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne pui tocata
  • 1/2 leg marar
  • 1/2 leg patrunjel
  • 1 cartof mic
  • 20 gr orez
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • 1 ou mic
  • sos alb
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina

   

  • 300 gr supa
  • 200 g smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute albe(fierte) cu sos alb:

Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou , ceapa si verdeturile tocate marunt se condimenteaza si se face din aceasta compozitie niste chiftelute mici.Se pune apa la fiert cu delicat cand da in clocot se adauga chiftelutele si se lasa sa fiarba. cand sunt gata se scot pe un platou.

 

Sos alb: Se topeste untl si se adaua faina amestecant incontinuu sa nu se faca cocoloase se toarna cate un pic pana se leaga bine din supa unde au fiert chiftelutele~300 ml si se lasa sa dea in clocot dupa care se adauga smantana si chiftelutele se lasa sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.

 

Se serveste alaturi de legume, pireu, orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute albe(fierte) cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

28.05.2010, 21:58

ce bine arata ,si cu fasolica hmmmmm 5 furcu

vero_closca 1

29.05.2010, 09:38

5 furculite si vreao si eu o portie!iar fasolea verde imi place la nebunie!

luminita20_2006 1

29.05.2010, 21:18

Mulumesc fetelor....cand mai fac va invit la o prtie ca sincer cum am pus in farfurii cum nu mai erau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti