Chiftelute albe(fierte) cu sos alb

de luminita20_2006 in Pui, 28 Mai 2010 | 4835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne pui tocata
  • 1/2 leg marar
  • 1/2 leg patrunjel
  • 1 cartof mic
  • 20 gr orez
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • 1 ou mic
  • sos alb
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina

   

  • 300 gr supa
  • 200 g smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute albe(fierte) cu sos alb:

Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou , ceapa si verdeturile tocate marunt se condimenteaza si se face din aceasta compozitie niste chiftelute mici.Se pune apa la fiert cu delicat cand da in clocot se adauga chiftelutele si se lasa sa fiarba. cand sunt gata se scot pe un platou.



Sos alb: Se topeste untl si se adaua faina amestecant incontinuu sa nu se faca cocoloase se toarna cate un pic pana se leaga bine din supa unde au fiert chiftelutele~300 ml si se lasa sa dea in clocot dupa care se adauga smantana si chiftelutele se lasa sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.



Se serveste alaturi de legume, pireu, orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute albe(fierte) cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

28.05.2010, 21:58

ce bine arata ,si cu fasolica hmmmmm 5 furcu

vero_closca 1

29.05.2010, 09:38

5 furculite si vreao si eu o portie!iar fasolea verde imi place la nebunie!

luminita20_2006 1

29.05.2010, 21:18

Mulumesc fetelor....cand mai fac va invit la o prtie ca sincer cum am pus in farfurii cum nu mai erau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Mancare chinezeasca