Chiftelute cu ardei copt

de AndrutzaP in Porc, 15 Iul 2016 | 3949 vizualizari

 

   Noi iubim ardeii copti, au un gust minunat! Asa ca am zis ca merg de minune in compozitia chiftelutelor si asa a fost: au avut o aroma minunata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec vita-porc)
  • 3 ardei capia
  • 1 ceapa galbena
  • 1 capatana usturoi
  • 3 oua
  • 2 linguri faina+faina pentru modelat chiftelele
  • sare, piper, cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei pentru praajit
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ardei copt:

   Ardeii capia se coc in cuptor si apoi se transforma intr-o pasta omogena cu ajutorul unui blender vertical.

   Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, oualele, si condimentele. Omogenizati bine si apoi adaugati pasta de ardei si faina. Amestecati bine compozitia in asa fel incat sa fie omogena.

   Modelati chiftelutele cu mainile infainate (sa nu se lipeasca de maini).

   Chiftelutele se prajesc in ulei vegetal pana devin crocante pe ambele parti.

   Serviti cu placere!

   

TIPS-URI

1

Optional: puteti pune cartof sau miez de paine in compozitie.

2

La fel de bine, chiftelele pot fi coapte in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:21

Ce bune trebuie sa fie!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:02

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:40

Faina idee !!!!
Eu nu folosec decat un ou la atata carne . Trebuie sa testez cum ies cu trei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
,, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA