Chiftelute cu ardei copt

de AndrutzaP in Porc, 15 Iul 2016 | 2875 vizualizari

 

   Noi iubim ardeii copti, au un gust minunat! Asa ca am zis ca merg de minune in compozitia chiftelutelor si asa a fost: au avut o aroma minunata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec vita-porc)
  • 3 ardei capia
  • 1 ceapa galbena
  • 1 capatana usturoi
  • 3 oua
  • 2 linguri faina+faina pentru modelat chiftelele
  • sare, piper, cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei pentru praajit
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ardei copt:

   Ardeii capia se coc in cuptor si apoi se transforma intr-o pasta omogena cu ajutorul unui blender vertical.

   Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, oualele, si condimentele. Omogenizati bine si apoi adaugati pasta de ardei si faina. Amestecati bine compozitia in asa fel incat sa fie omogena.

   Modelati chiftelutele cu mainile infainate (sa nu se lipeasca de maini).

   Chiftelutele se prajesc in ulei vegetal pana devin crocante pe ambele parti.

   Serviti cu placere!

   

TIPS-URI

1

Optional: puteti pune cartof sau miez de paine in compozitie.

2

La fel de bine, chiftelele pot fi coapte in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:21

Ce bune trebuie sa fie!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:02

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:40

Faina idee !!!!
Eu nu folosec decat un ou la atata carne . Trebuie sa testez cum ies cu trei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

ieri la 23:10

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

pe 26.11 la 21:54

Faguri

pe 26.11 la 16:03

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

ieri la 23:10

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

pe 26.11 la 21:54

Faguri

pe 26.11 la 16:03

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de ceapa