Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2015 | 10880 vizualizari

 

Imi place foarte mult ceapa si usturoiul verzi,cu frunze cu tot, asa ca am prestat niste chiftelute.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc tocata
  • 5 fire de ceapa verde,parte de frunze
  • 5 fire de usturoi verde,parte de frunze
  • 3 cartofi noi,nu foarte mari
  • 1 chifla kaiser
  • lapte pentru inmuiat chifla
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • pezmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde:

Spalam frunzele de ceapa si usturoi, le tocam marunt si le punem peste carne. Inmuiem chifla in lapte, o stoarcem si o punem peste carne. Dam cartofii pe razatoarea mica, ii stoarcem, dar nu foarte mult si ii adaugam peste carne, ceapa si chifla, omogenizam totul, apoi adaugam sare si piper dupa gust, la final spargem un ou.

Formam din compozitie obtinuta chiftelute rotunde le trecem prin pezmet si apoi le prajim in uleiul bine incins. Cand s-au rumenit pe o parte le intoarcem pe partea cealalta, cand sunt prajite bine se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui