Ardei umpluti

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2013 | 3626 vizualizari

 

E cunoscuta reteta, depinde doar de modul de preparare si de ingredientele alese de fiecare.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 400 gr carne tocata vita
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel mare
  • 1 ardei gras rosu
  • marar cam jumatate de buchet(depinde cat de mare e, bineinteles dupa gustul fiecaruia)
  • 50ml ulei masline
  • 100 gr bulion rosii
  • 125 gr orez rotund
  • sare
  • piper
  • 2 cepe medii
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Curatam cei 10 ardei grasi si ii intepam putin in varf ptr a putea fierbe mai bine si in interior. Vanata, ardeiul rosu, dovlecelul si ceapa, le dam prin mixer. Intr-o cratita, punem uleiul si calim  legumele mixate pana nu mai ramane apa, apoi adaugam carnea si amestecam ca sa nu ramana cocoloase. Punem si orezul, mararul si bulionul si mai lasam 5 min. Sezonam dupa gust cu sare si piper, apoi umplem ardeii. ii punem intr-o oala cu putina apa, ulei si putin suc de rosii (si sare daca doriti) si lasam la fiert cca 1 ora, acoperit la foc mic.

TIPS-URI

1

Se potriveste de minune cu un sos tzatziki!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Doralinda 1

24.01.2013, 15:41

Any! Multumesc frumos!

- Andreea - 1

24.01.2013, 16:06

ce pofta mi-ai facut Dora.....

Doralinda 1

24.01.2013, 16:44

Andreea, e delicios! Sotul a mancat pe "fuga" doi ardei!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti