Ardei umpluti

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2013 | 1276 vizualizari

 

E cunoscuta reteta, depinde doar de modul de preparare si de ingredientele alese de fiecare.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 400 gr carne tocata vita
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel mare
  • 1 ardei gras rosu
  • marar cam jumatate de buchet(depinde cat de mare e, bineinteles dupa gustul fiecaruia)
  • 50ml ulei masline
  • 100 gr bulion rosii
  • 125 gr orez rotund
  • sare
  • piper
  • 2 cepe medii
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Curatam cei 10 ardei grasi si ii intepam putin in varf ptr a putea fierbe mai bine si in interior. Vanata, ardeiul rosu, dovlecelul si ceapa, le dam prin mixer. Intr-o cratita, punem uleiul si calim legumele mixate pana nu mai ramane apa, apoi adaugam carnea si amestecam ca sa nu ramana cocoloase. Punem si orezul, mararul si bulionul si mai lasam 5 min. Sezonam dupa gust cu sare si piper, apoi umplem ardeii. ii punem intr-o oala cu putina apa, ulei si putin suc de rosii (si sare daca doriti) si lasam la fiert cca 1 ora, acoperit la foc mic.

 

TIPS-URI

1

Se potriveste de minune cu un sos tzatziki!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Doralinda 1

24.01.2013, 15:41

Any! Multumesc frumos!

Andreea Caroline 1

24.01.2013, 16:06

ce pofta mi-ai facut Dora.....

Doralinda 1

24.01.2013, 16:44

Andreea, e delicios! Sotul a mancat pe "fuga" doi ardei!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc