Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne

de merisor in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2012 | 6550 vizualizari

 

chiftelutele sunt preferatele baietilor mei asa ca trebuie sa combin fel si fel.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii conserve ciuperci( a cate 350 g)
  • 1 Kg carne tocata amestec porc + vita + pui
  • 2 cepe mai mari
  • 1 capatana usturoi
  • 4 cartofi potrivit de mari
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar si patrunjel tocate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne:

Ciupercile le-am scurs de zeama si le-am trecut prin robot. Le-am mai lasat la scurs si dupa. Ceapa am trecut-o prin robot impreuna cu usturoiul si le-am amestecat cu carnea tocata. la fel si cartoful l-am tocat si l-am scurs de zeama.


Am amestecat totul, am condimentat, am adaugat la sfarsit ouale si verdeata tocata si am format chiftelute rotunde pe care le-am prajit in ulei.


Servim cu mustar si paine calda de casa :).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:40

buneeeeee

Sim0na 1

07.08.2012, 14:38

N-am papat niciodata chiftelute din carne si ciuperci

merisor 1

08.08.2012, 18:52

Sim0, ciupercile le schimba gustul elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu cascaval