Chiftelute cu orez

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2010 | 4873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 50 g cascaval
  • patrunjel
  • sare si piper
  • curry
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu orez:

Ceapa, morcovul si usturoiul tocate marunt le calim in 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam orezul si apa cat sa acopere totul. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si curry. Dupa ce a scazut toata apa si orezul este bine fiert, se da deoparte si se lasa la racit.

Carnea se toaca, dupa care se amesteca cu ou, verdeata si cascavalul ras. La sfarsit adaugam orezul racit si omogenizam.

Cu mainile ude formam chiftelutele pe care le tavalim prin pesmet din abundenta, apoi le prajim in ulei bine incins, pe ambele parti.

Se servesc calde cu garnitura preferata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

dicarmencitta1957 1

24.04.2010, 12:16

Interesant,frumos prezentat.Felicitari.

Sylvia 1

24.04.2010, 12:20

Excelent arata felicitari !!!!Chiar vazusem aici intr-o revista facute chiftelute asa pe bat din orice , peste, legume

Rocsi 1

24.04.2010, 18:16

interesante

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si ou