Chiftelute cu sos

de lilik in Vita, 10 Oct 2010 | 3928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata de vita
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 1 ou
  • 1 lingura de parmezan
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 ardei gras
  • putina telina
  • sare,piper,oregano,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

curatam morcovul,ceapa,ardeiul si telina,le spalam si le tocam  marunt.le punem intr-o cratita cu putin ulei la innabusit,le lasam 2-3 min,apoi adaugam sucul de rosii si tot atata apa(supa de carne),acoperim si lasa sa fiarba la foc mic.

amestecam carnea,oul,painea inmuiata,parmezanul si sare;facem chiftelutele rotunde ca perisoarele.

dupa ce sosul a fiert timp de 20 min cca bagam in cratita chiftelutele si mai lasam sa fiarba tot la foc mic pana chiftelutele sunt fierte si sosul s-a ingrosat.la sfarsit potrivim de sare si piper si punem putin oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Reteta de vinete pane cu sos de rosii