Chiftelute cu sos alb de cascaval

de Miha in Pui, 25 Ian 2010 | 4872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g cascaval
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • rozmarin
  • piper alb
  • sare
  • Pentru sos:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana lapte
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos alb de cascaval:

Pieptul de pui se toaca mare, impreuna cu cascaval, ou si condimente.


Cu mainile umede se formeaza chiftelutele, pe care le punem intr-o tava cu putin ulei incins. Se da tava la cuptorul incins la foc mediu spre mare si se lasa 5 minute. Se intorc chiftelutele pe partea cealalta si se mai lasa 5 minute.


Sos:


Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si cascavalul ras. Condimentam dupa gust.


Turnam sosul obtinut peste chiftelute. Se serveste cald.


Reteta preluata de la Anisoara

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos alb de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

25.01.2010, 20:37

Ce bunatateeee, vreau si eu o chifteluta

ANCA 1

25.01.2010, 20:48

Miha 1

25.01.2010, 21:31

Poftiti, poftiti la masa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu