Chiftelute cu sos de branzeturi

de alilianaa in Porc, 9 Ian 2015 | 1116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele:
  • 500 carne porc,
  • un cartof,
  • o ceapa alba,
  • sare,
  • piper,
  • marar verde,
  • un ou,
  • 2-3 graunti usturoi,
  • ulei pentru prajit
  • Sos:
  • 4-5 linguri ulei prajit,
  • 50g branza capra maturată,
  • 30 g gorgonzola,
  • 3 linguri smantana,
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de branzeturi:

Pregatirea chiftelelor: ceapa si cartoful se curata si se spala, se toaca in 2-3. Carnea se spala se potioneaza. Toate aceste se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc bine bine. Se pun intr-un bol.Se adauga sare, piper dupa gust, un ou si verdeata. Se amesteca. Se fac din compozitie mici chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Cand sunt gata, scoatem chiftelutele pe o farfurie.


Sosul: Intr-o tigaie se pune ulei de masline. Lasam la incins, aduagam cele doua tipuri de branza. Lasam la topit branza, peste acestea adaugam chiftelutele. Dam tigaia la o parte si punem smantana. Omogenizam. Adaugam verdeata si mai punem 1-2 minute pe foc. Oprim focul si ...pofta buna!

 

TIPS-URI

1

sosul nu mai necesita sare, branza de capra fiind destul de sarata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Xandrinne 1

10.01.2015, 08:56

dantes 1

10.01.2015, 10:59

Bune!

alilianaa 1

15.01.2015, 16:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii