Mancarica de cartofi cu orez

de Lau in Porc, 11 Iul 2011 | 1774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 g orez
  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 400 g pulpa de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu orez:

Se curata ceapa,se toaca si se pune la calit. Dupa ce s-a inmuiat putin se adauga morcovul curatat si dat prin razatoare, ardeii, rosiile tocate. Se lasa sa se caleasca putin, se adauga pasta de tomate si 2 cani de apa. Se amesteca, se adauga carnea spalata si taiata bucati si se lasa sa fiarba.


Se curata cartofii, se spala si se taie, se adauga peste carne, apoi se adauga apa (sa fie mai multa cca 2 degete deasupra la cartofilor) si mararul


Cand cartofii sunt fierti pe jumatate se aduga orezul spalat, se amesteca, din cand in cand.


La final se potriveste de sare, piper dupa gust, se adauga patrunjelul tocat si se serveste.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

11.07.2011, 22:58

ce harnica ai fost

mamaieelena 1

12.07.2011, 21:24

buna buna

Lau 1

14.07.2011, 12:30

mirela,mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc