Chifteluţe cu sos de roşii

de diaconta in Porc, 13 Oct 2012 | 4652 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chifteluţe:

  • 300 gr carne de porc tocata
  • 2 cartofi
  • 2 felii pâine
  • Un ou
  • 3 catei usturoi
  • Sare ,piper
  • Marar si patrunjel verde

Pentru sos:

  • O ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • Un gogosar rosu
  • 100 ml suc de rosii
  • Un catel de usturoi
  • Sare,piper
  • Busuioc
  • 2 linguri ulei

Pentru garnitura paste tagliatelle

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu sos de roşii:

Am pregatit mai întâi chiftelutele.


Am amestecat carnea tocata cu cartofii dati pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa ce i-am stors putin de zeama.Am pus si painea înmuiata si scursa si ea.


Am pus usturoiul,oul ,verdeata si am condimentat.


Am facut chiftele mai mari pe care le-am pus în tava de briose în care am pus hârtiute.


Am vrut niste chiftele mai mari asa ca le-am copt în cuptor.


Pentru sos,am calit ceapa si morcovul cu putin ulei.Am adaugat rosiile oparite ,decojite si taiate bucati.


Am pus putina apa si am lasat sa fiarba la foc mic.


Am adaugat apoi gogosarul taiat ,sucul de rosii.Am condimentat.


Spre final am pus usturoiul si busuiocul.


Am pus chiftelutele in sos si am lasat sa fiarba doua trei clocote.


Am servit cu paste tagliatelle.




Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 08:58

grozave chiftelutele

babi5 1

16.12.2014, 08:45

diaconta 1

16.12.2014, 09:10

Multumesc Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Costita si cartofi noi la cuptor