Chiftelute cu sos de smantana

de nico15 in Porc, 13 Dec 2010 | 3576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg de carne in amestec(porc+vita)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 150 ml lapte
  • miez de la ½ de franzela
  • sare, piper
  • 1-2 oua,
  • ulei
  • faina
  • 50 g unt
  • 1 cutie smantana lichida Cuccina  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de smantana:

Se trece la pregatirea carnii, se amesteca carnea cu usturoiu pisat si ceapa taiata marunt, franzela se pune la inmuiat in lapte, se stoarce bine si se adauga peste celelalte ingrediente, se adauga si ouale, se sareaza si pipereaza. Se amesteca bine si se trece la modelarea chiftelelor. Dupa ce se trec prin faina si se pun in tigaie la prajit.


Separat se pune unt in tigaie acesta se va topi, se sareaza, pipereaza cu piper alb si se adauga cutiuta de smantana lichida, se lasa sa fiarba si sa aibe consistenta dorita, dupa care se vor adauga si chiftelele, se va da la cuptor si se va mai lasa sa se coaca aproximativ 15 minute


Se decoreaza cu boabe de mazare fiarta/sotata ca in imaginea alaturata.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

La Ancuta 1

13.12.2010, 23:23

am venit daca ne-ai invitat, ca prea bine arata

mamaieelena 1

14.12.2010, 09:26

da adevarat frumos arata si gustoase

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:05

frumos arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete si dovlecei