Tocanita de cartofi cu carne de porc

de Alexandra Burz in Porc, 28 Ian 2014 | 10329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • 400 gr carne de porc
  • 200 gr ardei
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • boia de ardei
  • ulei
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc:

Curatam si spalam bine cartofii.

Curatam ceapa, usturoiul, le taiem marunt si le punem la calit cu ardeiul in putin ulei.

Cand devin translucide, adaugam boiaua, amestecand usor.

Lasam aproximativ 5minute, dupa care adaugam carnea taiata cubulete si cartofii feliati in felii de aproximativ 1 cm.

Adaugam apa cat sa acopere cartofii.

Lasam la fiert aproximativ 20 minute, adaugam bulionul si foaia de dafin si mai lasam la fiert 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu carne de porc