Tocanita de cartofi cu carne de porc

de Alexandra Burz in Porc, 28 Ian 2014 | 4258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • 400 gr carne de porc
  • 200 gr ardei
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • boia de ardei
  • ulei
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc:

Curatam si spalam bine cartofii.


Curatam ceapa, usturoiul, le taiem marunt si le punem la calit cu ardeiul in putin ulei.


Cand devin translucide, adaugam boiaua, amestecand usor.


Lasam aproximativ 5minute, dupa care adaugam carnea taiata cubulete si cartofii feliati in felii de aproximativ 1 cm.


Adaugam apa cat sa acopere cartofii.


Lasam la fiert aproximativ 20 minute, adaugam bulionul si foaia de dafin si mai lasam la fiert 15-20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Pushaa 1

29.01.2014, 13:15

buna!!!

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 13:48

laura_n 1

29.01.2014, 15:33

ce fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor