Chiftelute cu susan

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2010 | 5444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • .marar.
  • faina.
  • susan
  • putina apa minerala.
  • ulei de masline.
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin susan apoi se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .


Se servesc atat calde cat si reci ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

18.08.2010, 19:13

Multumesc,Gina.............

Sidy 1

18.08.2010, 19:32

Fata noastra draga si cocheta nici n-ai ajuns bine acasa ca deja faci bunatati !!! Minunat arata chiftelutele tale...
Felicitarile ti-le-am adresat personal la Alba Iulia....ce bine-mi pare

Bucataras Medi 1

18.08.2010, 20:24

Sidy, ai ajuns acasa?..............chiftelutele erau facute mai demult acuma doar am postat.............hahaha.............dar sa stii ca dupa ce am venit de la Alba-iulia primul lucru care l-am facut a fost sa intru in bucatarie ca frigiderul plangea saracul de el.............hihihi..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Latkes - Chiftele de cartofi