Chiftelute de dovlecei cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2010 | 9547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei de marime medie
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g branza telemea
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • sare, piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si de samburi si se dau pe razatoarea mare. Se sareaza si se pun la scurs intr-o strecuratoare cam jumatate de ora. Usturoiul se curata si se piseaza. Branza telemea se da pe razatoarea mica. Dovleacul se mai strange in maini scurgandu-se de zeama ramasa, daca este cazul.

Se bate oul si se amesteca cu dovleacul, pesmetul si faina, usturoiul pisat si branza rasa. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se formeaza chiftelutele si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana se rumenesc.Se scot pe un servetel de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

06.07.2010, 23:40

Corina, sunt cele mai gustoase chiftelute de sezon si eu am facut de multe ori , delicioase !

nadina73 1

07.07.2010, 00:02

corina chiar am dovlecel unu mai mare ce e drept dar sa sti ca am sa fac si eu ca atre bine suna reteta ta ,super nota 10 de la mine

Corinuta 1

07.07.2010, 00:18

Asa e Teo, sunt foarte bune. Nadina succes, multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive in foietaj