Chiftelute de legume

de Xandrinne in Mancaruri de legume, 24 Aug 2011 | 4568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • 1 telina, mica
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri faina
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume:

Pentru inceput am dat pe razatoarea mare cartofii (spalati si curatati de coaja), am tocat marunt ceapa, am dat pe razatoarea mica morcovul, telina, usturoiul si pastarnacul pe care le-am amestecat intr-un bol. Am pus si patrunjelul tocat. Am adaugat 2 linguri de faina (daca e nevoie mai puneti o lingura, compozitia sa fie cat de cat vartoasa). Am sarat si piparat si am omogenizat bine ingredientele.

Am format chiftelute (modelandu-le in palma) pe care le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei incins pe ambele parti pana s-au rumenit frumos; le-am scos pe servet de hartie, care sa "traga " uleiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume