Chiftelute de linte cu susan

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 6081 vizualizari

 

Perfecte langa un piure fierbinte

 

INGREDIENTE

  • 200gr linte
  • 500 ml supa
  • 1 foaie dafin
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4 lg verdeata
  • 150 gr susan
  • 2 oua
  • 60 gr faina integrala
  • 75 gr smantana
  • 3 lg fulgi de ovaz
  • sare
  • piper
  • 5 lg ulei de susan
  • 150 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de linte cu susan:

Lintea se fierbe in supa cu dafin 30 min, Se scoate foaia de dafin. Se curata morcovul si ceapa, se rad si se calesc. Se amesteca apoi cu verdeata, susan, oua, faina, smantana, fulgi de ovaz si linte si se condimenteaza.
Cuptorul se incinge  la 120 grade. Cu mainile umede se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei de susan cate 3  min pe fiecare parte . Se aseaza intr-o tava unsa cu unt si pe fiecare chifteluta se sispun fasii de cascaval. Se coc 5-6 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de linte cu susan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu cartofi