Chiftelute de orez

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 2135 vizualizari

 

Am vazut reteta la Oana mai demult si am vrut neaparat sa o incerca. Au iesit niste chiftelute foarte gustoase si fine la gust.

 

INGREDIENTE

  • 125 g orez
  • 1 ou
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g unt topit
  • 50 g smantana
  • 50 g pesmet
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de orez:

Orezul se pune la fiert. Se lasa cam 15 + 20 de minute, deci nu trebuie sa se sfarame. Se pune la racit si scurs intr+o strecuratoare.


Intr+un castron se bate bine oul cu smantana si untul topit, cu sare si piper. Se adauga peste orez impreuna cu pesmetul si mararul tocat marunt. Se mai lasa cam 15 minute pana la preparare. In felul asta nu vom mai avea o compozitie moale, cu una ferma din care se modeleaza chiftelute care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:20

frumoase rau, la favorite cu ele

madi_marin 1

25.04.2010, 20:37

medioto...sa stii ca si eu am facut-o prima oara....si mi-a placut reyultatul...sa le incerci cu incredere... @pusikmea....

nadina73 1

26.04.2010, 00:06

ce bine arata super madi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac si condimente mediteraneene