Chiftelute de pangasius

de Bunica in Pangasius, 26 Apr 2009 | 7044 vizualizari

 

Excelente si pentru copii

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius (4-500 gr)
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • 3 linguri de gris
  • pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pangasius:

Se fierb morcovii si cartofii


Se dau toate ingredientele prin masina de tocat


Se amesteca impreuna cu ouale, cascavalul si grisul


Se modeleaza, se tavalesc prin pesmet si se prajesc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

15.05.2009, 00:26

Venim si noi!

Bunica 1

14.12.2009, 20:52

Stimabile, te rog sa-ti controlezi vocabularul !Poti sa-l folosesti pe alte site-uri, nu pe acesta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii