Chiftelute de peste Monstruleti

de epurasha2bb in Mancare copii, 30 Apr 2010 | 4710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file de cod
  • 1 ceapa
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 lingura de faina
  • 1 ou
  • 1 morcovas
  • 2 felii de paine
  • putin unt
  • 1 praf de sare
  • 1 cartof
  • firicele de marar verde si patrunjel verde
  • putina pasta de ton la tub Rio mare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste Monstruleti:

Se fierbe fileul de cod/salau in apa cu putina sare.Se fierbe separat si cartoful cubulete tot in apa cu sare.Apoi pestele se paseza bine cu un blender de mana iar cartoful se zdrobeste cu furculita.Se toaca ceapa marunt si se caleste putin impreuna cu morcovasul data pe razatoarea mica in 2 linguri de ulei .Apoi se amesteca ceapa s morcovul calit cu pestele fiert si pasat si cu cartoful fiert si zdrobit, se da un praf de sare.Se adauga oul batut si lingura de faina.Se amesteca bine si apoi se fac chiftele ce se prajesc in tigaie (eu folosesc sistemul Doubletta care necesita foarte putin ulei, sau se poate doar unge cu putin unt tigaia).Se rumenesc bine pe ambele parti si apoi se scurg pe un prosop de bucatarie absorbant si se aranjeaza sub forma de monstruleti.Cum am facut monstruletii:


am rumenit in tigaia Doubletta 2 felii normale de paine din care am decupat din fiecare cate 2 discuri mici cu gura biberonului.Apoi le-am rumenit putin si le-am asezat pe un platou alb.Am asezat cate 2 discuri mici de paine prajita pe care am pus cate un mot de pasta de ton si in mijloc o picatura de ketchup sau pueti pune ardei colorat.Apoi din restul de painica am taiat cu cutitul pur si simplu bastonase care servesc drept manute si picioruse.cateva firricele de verdeata drept sprancene si gata monstruletii!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste Monstruleti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

02.05.2010, 19:52

roberta stiu ca ma asteptai asa ca am ajuns si am pus is furcile 5 la numar

epurasha2bb 1

03.05.2010, 09:44

multumesc mult de tot fetelor!
nadina eu mereu iti opresc un loc!

nadina73 1

03.05.2010, 09:49

multumesc roberta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Desert Nudly