Chiftelute de post, din naut si legume

de laura_n in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 6212 vizualizari

 

Le-am vazut de curand la Jamila Cuisine si m-au cucerit pe loc. Fata asta te-ar face sa mananci si rabdari prajite, asa de frumos ce prezinta retetele si nu ai cum sa nu le reusesti.
Multumesc, Jamila Cuisine!

Sunt o bunatate, gustoase si vegane!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr naut fiert
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr porumb fiert
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 100 gr pesmet de casa cu condimente
  • cateva linguri malai
  • sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de post, din naut si legume:

Curatam si spalam ceapa, ardeiul, usturoiul, le tocam marunt. Spalam patrunjelul si il tocam marunt. Spalam si feliem ciupercile.


Nautul il mixam cu blenderul, adaugand un pic de ulei de masline si sare.


Punem nautul intr-un castron. Adaugam ceapa, ciupercile si ardeiul tocate. Adaugam porumbul scurs. Amestecam cu o lingura. Presaram sare si adaugam pesmetul si patrunjelul. Amestecam din nou pana obtinem o compozitie densa.


Pornim cuptorul. Pregatim o tava cu hartie de copt. Luam cu o lingura din compozitie si formam chiftele de marime medie, le dam prin malai si apoi le asezam in tava. Dupa ce le-am format pe toate, le stropim cu un pic de ulei de masline, presaram un praf de sare si le punem la copt,in cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 30 - 40 minute, pana se rumenesc frumos. Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca apoi se asaza cu multa atentie pe un platou pentru a fi servite. Sunt foarte, foarte fragede si gustoase.


 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si ou, cred ca ar lega mai bine compozitia.

2

trebuie manevrate cu atentie, sunt extrem de fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de post, din naut si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

19.03.2015, 15:08

Cred ca-s tare bune!

Bya Ralu 1

19.03.2015, 16:36

trebuie sa le incerc si eu

Xandrinne 1

11.01.2016, 20:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Burgeri din fulgi de ovaz