Chiftelute de pui

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 4491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 felii de franzela
  • 1 capatana usturoi
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

se curata usturoiul si se piseaza

se curata morcovii si se dau prin razatoare

pieptul de pui se curata de piele si se trece prin masina de tocat

se adauga si patrunjelul tocat,ouale,faina,sare,piper dupa gust,se amesteca toate ingredientele

se uda mana si se formeaza chiftelele.

se prajesc in baie de ulei incalzit

se scot pe un servetel absorbant

pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

29.07.2011, 16:59

multumesc

mada2704 1

05.11.2011, 20:08

delicioase, eu am pus si marar si le-am dat prin pesmet inainte de a le praji

Lau 1

06.11.2011, 23:03

mada ma bucur,am incercat si eu cu pesmet si sunt foarte bune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ciuperci si branza