Omleta RoXx

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2013 | 2858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr. branza de vaca
  • 5-6 masline sarate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 50 gr. salam uscat afumat
  • sare,piper
  • oregano
  • 1 lingurita ulei foarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta RoXx:

Branza se da pe razatoarea mica. Ardeiul se spala si se taie fasii subtiri. Salamul se taie fasii cam 1 cm grosime. Se scot samburii la masline si se feliaza sau se taie bucatele mici pe langa sambure. Ouale se bat bine intr-un castron ,se asezoneaza si de adauga oregano cam o jumatate de lingurita.


Intr-o tigaie incinsa se pune lingurita de ulei, salamul si ardeiul si se lasa cam 2 minute la foc mic. Peste, se adauga ouale batute si maslinele .Se amesteca si se lasa 3-4 minute sa se patrunda. Apoi, presaram branza rasa pe toata suprafata si o jumatate din omleta se ridica cu o paleta si se pune peste cealalta jumatate ca branza sa ramana la mijloc. Se mai lasa 1 minut pe foc dupa care se serveste .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta RoXx" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RoXx 1

18.08.2013, 22:21

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:47

RoXx 1

20.08.2013, 12:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou pane