Omleta RoXx

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2013 | 2770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr. branza de vaca
  • 5-6 masline sarate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 50 gr. salam uscat afumat
  • sare,piper
  • oregano
  • 1 lingurita ulei foarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta RoXx:

Branza se da pe razatoarea mica. Ardeiul se spala si se taie fasii subtiri. Salamul se taie fasii cam 1 cm grosime. Se scot samburii la masline si se feliaza sau se taie bucatele mici pe langa sambure. Ouale se bat bine intr-un castron ,se asezoneaza si de adauga oregano cam o jumatate de lingurita.


Intr-o tigaie incinsa se pune lingurita de ulei, salamul si ardeiul si se lasa cam 2 minute la foc mic. Peste, se adauga ouale batute si maslinele .Se amesteca si se lasa 3-4 minute sa se patrunda. Apoi, presaram branza rasa pe toata suprafata si o jumatate din omleta se ridica cu o paleta si se pune peste cealalta jumatate ca branza sa ramana la mijloc. Se mai lasa 1 minut pe foc dupa care se serveste .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta RoXx" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RoXx 1

18.08.2013, 22:21

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:47

RoXx 1

20.08.2013, 12:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cartofi cu rozmarin