Tarta cu aluat de foietaj

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 3788 vizualizari

 

O tarta (puteti sa-i spuneti si pizza, daca doriti :)) ) ce se prepara relativ repede, avand in vedere ca aluatul e de-a gata si scapam de framantare.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 1 piept de pui
  • cateva felii de bacon
  • cateva ciuperci champignion
  • 1 conserva de rosii in suc
  • sare si piper
  • 2 frunze de busuioc verde
  • 1 lingura sos de soia
  • cateva felii de mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu aluat de foietaj:

Pieptul de pui se taie cubulete, de marime potrivita. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se stropeste cu sosul de soia si se da la frigider pentru 15-20 de minute.



Baconul se prajeste intr-o tigaie antiaderenta, pana devine crocant. Adaugam pieptul de pui si il intoarcem pe toate partile pana se albeste. Punem si rosiile cu tot cu suc si omogenizam. Lasam pe foc pana carnea este fiarta si zeama a scazut suficient. Aproape de final adaugam ciupercile taiate felii si frunzele de busuioc rupte bucati cu mana.


Dam deoparte si lasam la racit.



Foaia de aluat decongelata o punem intr-o tava de tarta, acoperind si marginile. Taiem surplusul de aluat.



Punem compozitia de carne si acoperim cu cateva felii de mozzarella. Se poate folosi si cascaval.



Restul de aluat de foietaj il punem deasupra, sub diverse forme, dupa preferinta. Eu am facut un sul lung si subtire de aluat pe care l-am "innodat" pe acolo. :))))



Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra. Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

05.01.2012, 20:35

hai ca stiu ca nu mai ai,dar parca as vrea..imi faci???

simo_brkic 1

05.01.2012, 23:30

mmmmmmmm si eu fac dese ori retete cu aluat de foietaj,trebuie sa incerc si astaaaa mmm bravo!

mena29 1

09.01.2012, 14:47

E minunata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine