Tarta cu aluat de foietaj

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 4188 vizualizari

 

O tarta (puteti sa-i spuneti si pizza, daca doriti :)) ) ce se prepara relativ repede, avand in vedere ca aluatul e de-a gata si scapam de framantare.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 1 piept de pui
  • cateva felii de bacon
  • cateva ciuperci champignion
  • 1 conserva de rosii in suc
  • sare si piper
  • 2 frunze de busuioc verde
  • 1 lingura sos de soia
  • cateva felii de mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu aluat de foietaj:

Pieptul de pui se taie cubulete, de marime potrivita. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se stropeste cu sosul de soia si se da la frigider pentru 15-20 de minute.



Baconul se prajeste intr-o tigaie antiaderenta, pana devine crocant. Adaugam pieptul de pui si il intoarcem pe toate partile pana se albeste. Punem si rosiile cu tot cu suc si omogenizam. Lasam pe foc pana carnea este fiarta si zeama a scazut suficient. Aproape de final adaugam ciupercile taiate felii si frunzele de busuioc rupte bucati cu mana.


Dam deoparte si lasam la racit.



Foaia de aluat decongelata o punem intr-o tava de tarta, acoperind si marginile. Taiem surplusul de aluat.



Punem compozitia de carne si acoperim cu cateva felii de mozzarella. Se poate folosi si cascaval.



Restul de aluat de foietaj il punem deasupra, sub diverse forme, dupa preferinta. Eu am facut un sul lung si subtire de aluat pe care l-am "innodat" pe acolo. :))))



Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra. Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

05.01.2012, 20:35

hai ca stiu ca nu mai ai,dar parca as vrea..imi faci???

simo_brkic 1

05.01.2012, 23:30

mmmmmmmm si eu fac dese ori retete cu aluat de foietaj,trebuie sa incerc si astaaaa mmm bravo!

mena29 1

09.01.2012, 14:47

E minunata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foetaj