Chiftelute de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2011 | 4512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  600 g piept de pui
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 felii de paine
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 4 catei usturoi
  • Patrunjel
  • Sare,piper
  • Susan, seminte de in,1 lingura pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

Carnea de pui se toaca in robotul de bucatarie sau se trece prin masina de tocat carne. Se marunteste ardeiul, morcovul,ceapa si usturoiul in robot si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga paine inmuiata in apa si stoarsa bine si un ou batut. Se omogenizeaza bine pasta si se adauga 2 linguri de pesmet, patrunjel tocat si condimente.

Din compozite se formeaza chiftelute cu mainile unse cu ulei. Fiecare chifteluta sa trece prin amestecul de susan, seminte de in si pesmet. Chiftelele se pot trece doar prin pesmet.

Intr-o tigaie adanca se incinge 300-400 ml ulei si se rumenesc chiftelele la foc mediu, apoi se scot pe servetele pentru a elimina surplusul de grasime.

Se pot servi simple, ca aperitiv sau cu sos de rosii.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti