Chiftelute de soia si legume

de raluxas in Mancaruri de legume, 13 Noi 2010 | 8616 vizualizari

 

Pentru cand nu avem carne tocata dar avem soia granule.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga soia granule 
  • 2 morcovi rasi 
  • 1 radacina telina rasa (se pot pune si tije de telina tocate marunt) 
  • 1 pastarnac ras 
  • 1 ceapa tocata marunt 
  • 2-3 catei de usturoi pisati 
  • 1 cartof dat pe razatoare 
  • 1 legatura marar proaspat tocat marunt 
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt 
  • sare si piper dupa gust 
  • 2-3 oua (eu am pus 3 mai mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia si legume:

Soia se pune de fiert in apa cu putina vegeta sau un condiment pentru mancaruri preferat de fiecare.

Se lasa sa fiarba 15 minute, timp in care aveti grija sa nu faca spuma si sa dea pe afara din vas.

Se strecoara si se lasa putin la racit, apoi scurge foarte de bine de apa.

Intr-un bol amestecati legumele tocate cu verdeata si cu soia, adaugati ouale si sarea si piperul dupa gust. Se amesteca bine.

Pe o farfurie cu faina se pun parti egale de compozitie .Se da forma de chifteluta ( ca in imagine) ajutandu-ne si de faina.

Se prajesc in ulei incins.

Se servesc asa simple, sau cu o garnitura, salata. Se pot face chiar si chiftelute marinate....

Se servesc cu pofta !

 

TIPS-URI

1

Se prajesc mai repede fiind doar soia si legume ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia si legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

raluxas 1

14.11.2010, 10:42

Adriana, eu am pus si oua ca sa leg compozitia, deci nu ar prea fi de post

nadina73 1

14.11.2010, 10:59

super ,merg si fara oua de post grozav de bine felicitari 5f

adry88 1

29.05.2011, 12:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite