Chiftelute de somon afumat

de RuxyRux in Somon, 14 Oct 2015 | 1343 vizualizari

 

O bunatate....neaparat cu ceapa rosie de apa :)))) Eu sincer nu rezist la provocarea asta! :)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr somon afumat
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita ulei de palmier( nehidrogenat)
  • 1 ceapa maricica
  • 4 catei de usturoi
  • ulei vegetal pentru prajit( in cazul meu de palmier)

Crusta:

  • amidon 1 lingura
  • parmezan 1 lingura
  • 1 lingura pesmet
  • faina 1 canita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de somon afumat:

Somonul se curata de oase( cu grija mare), apoi se da prin robot impreuna cu ceapa si usturoiul( eu le-am razuit).


Se adauga restul ingredientelor: oul, mustarul, pesmetul, apa, uleiul. Dupa ce am omogenizat bine am format chiftelutele si apoi le-am tavalit prin amestecul de pesmet, parmezan, amidon si faina. Am prajit chiftelutele apoi le-am lasat la scurs pe un servet absorbant.


Am decorat cu ceapa rosie...si credeti-ma ca n-am rezistat sa nu musc cu pofta din ea! :))) Vai!

 

TIPS-URI

1

Daca va place susanul, puteti tavali chiftelutele prin el

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

15.10.2015, 08:21

Bune trebuie să fie!

-Licurici- 1

15.10.2015, 09:39

Excelente!

RuxyRux 1

22.10.2015, 22:06

Multumeeeesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de legume