Chiftelute de somon afumat

de RuxyRux in Somon, 14 Oct 2015 | 1107 vizualizari

 

O bunatate....neaparat cu ceapa rosie de apa :)))) Eu sincer nu rezist la provocarea asta! :)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr somon afumat
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita ulei de palmier( nehidrogenat)
  • 1 ceapa maricica
  • 4 catei de usturoi
  • ulei vegetal pentru prajit( in cazul meu de palmier)

Crusta:

  • amidon 1 lingura
  • parmezan 1 lingura
  • 1 lingura pesmet
  • faina 1 canita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de somon afumat:

Somonul se curata de oase( cu grija mare), apoi se da prin robot impreuna cu ceapa si usturoiul( eu le-am razuit).


Se adauga restul ingredientelor: oul, mustarul, pesmetul, apa, uleiul. Dupa ce am omogenizat bine am format chiftelutele si apoi le-am tavalit prin amestecul de pesmet, parmezan, amidon si faina. Am prajit chiftelutele apoi le-am lasat la scurs pe un servet absorbant.


Am decorat cu ceapa rosie...si credeti-ma ca n-am rezistat sa nu musc cu pofta din ea! :))) Vai!

 

TIPS-URI

1

Daca va place susanul, puteti tavali chiftelutele prin el

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

15.10.2015, 08:21

Bune trebuie să fie!

-Licurici- 1

15.10.2015, 09:39

Excelente!

RuxyRux 1

22.10.2015, 22:06

Multumeeeesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
somon cu ierburi aromate