Chifteluţe de somon la cuptor

de sisterskitchen in Somon, 15 Feb 2013 | 3889 vizualizari

 

Dacă vă place peştele, sigur veţi aprecia această reţetă de chifteluţe de somon la cuptor,iar dacă nu vă place somonul, înlocuiţi-l cu cod sau alt peşte.
Această reţetă este o idee potrivită pentru o cină uşoară.

 

INGREDIENTE

  • 400 g somon proaspăt
  • 1/2 ceapă mică
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 cartof mare fiert şi curăţat de coajă
  • pătrunjel
  • mărar
  • sare, piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de somon la cuptor:

1. Se spală peştele şi se usucă bine cu un şervet de bucătărie. Se taie bucăţi potrivite, după care se curătă de oase, apoi se mărunţeşte într-un blender. Se mai verifică încă o dată de oase.


2. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte într-o lingură de ulei de măsline. Usturoiul se zdrobeşte.


3. Într-un castron se pun peştele, ceapa, cartoful ras, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, oul, sarea şi piperul.


4. Se formează chifteluţele şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptor pentru aproximativ 30 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

16.02.2013, 14:44

Satisfyyourcravings 1

17.02.2013, 16:12

Ce idee bună!

sisterskitchen 1

19.02.2013, 14:47

Sunt delicioase, sa le incercati negresit.multumim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon cu vin spumant