Chiftelute din cartofi

de izulika in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2010 | 51325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita delicat
  • 1 varf lingurita de piper
  • 1 lingura marar verde
  • 1 lingura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din cartofi:

Se dau cartofii pe razatoarea mica si se storc de zeama.Ouale se bat impreuna cu sarea iar peste se pun cartofii,faina,delicatul,piperul,usturoiul si verdeata si se amesteca bine.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se adauga cate o lingura din compozitia de cartofi intinzand cu lingura peste pentru a nu fi prea groasa.Chiftelutele trebuie prajite la foc mic pentru a se praji si in interior nu doar la suprafata.Dupa ce s-au rumenit se scot pe hartie absorbanta.

 

TIPS-URI

1

Se servesc calde unse cu unt sau smantana,sau reci ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ela 1

09.05.2010, 12:52

laly,eu eram satula deja,de aia v-am lasat pe voi sa mancati tot

nadina73 1

09.05.2010, 23:23

foarte bune sa sti ca chiar de mult nu am mai facut,super 5 furculite

izulika 1

10.05.2010, 00:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu rosii,ardei si marar