Rulouri hot-dog

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2015 | 7904 vizualizari

 

Am cumparat un rulou de genul asta de la o patiserie si fetitei mele i-a placut tare mult, asa ca nu am scapat pana cand nu am pregatit si acasa. Si sa va mai zic ca cele cu cascaval Delaco au fost minunate.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g faina;
  • 4 g drojdie uscata;
  • un praf de sare;
  • 3 linguri ulei;
  • 150 ml lapte caldut.
  • In plus:
  • ulei pentru uns masa de lucru;
  • 9 cremwusti de porc;
  • un galbenus + o lingura de lapte pentru uns;
  • 50 g cascaval De Familie Delaco;
  • seminte de susan;
  • mac.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri hot-dog:

Se amesteca faina cu drojdia si se lasa 10-15 minute deoparte. Dupa aceea, se adauga un praf de sare, uleiul si laptele caldut si se framanta totul, formand o bila nelipicioasa de aluat. Se acopera cu o folie si se lasa sa creasca la loc cald.


Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se unge masa de lucru cu ulei, se intinde coca si se taie fasii late de circa 2 cm. Se ia cate un cremwuste si se ruleaza in fasia de aluat. Se aseaza toate "rulourile" intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ajutorul unei pensule de silicon cu galbenusul amestecat cu lapte. Se presara cascaval ras pe 5 dintre ele, pe doua seminte de susan si pe ultimele doua seminte de mac. Se acopera cu folia si se mai lasa sa creasca 10 minute, apoi se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc frumos.


Se pot servi atat calde, cat si reci, simple sau cu ketchup si mustar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri hot-dog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Xandrinne 1

12.12.2015, 12:32

Am salvat reteta!!

katty 1

13.12.2015, 16:33

Trebuie incercata cat mai curand!

Rahela Velicu 1

02.02.2016, 17:16

De facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen