Dovlecei pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 2289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3oua
  • vegeta
  • piper
  • in strop boia de ardei dulce
  • faina alba
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute.


ouale se bat bine cu piper ,vegeta si boia de ardei.


fiecare felie de dovlecel se presara cu putina sare.


intr-o tigaie puneti ulei la incins ceva mai mult.


dati fiecare felie de dovleac prin faina alba,ou batut,iar faina si iar ou,apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.


le scoateti pe un servetel pentru a mai absoarbe din ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

28.05.2010, 08:54

wow dovlecei pane de cand nu am mai papat...sigur trebuie sa fac curand si sa-i pap cu putin sos de usturoi...

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:16

Foarte buni,eu fac si vinete (in acelasi fel) si le mancam cu mujdei de usturoiun deliciu

Rocsi 1

31.05.2010, 19:09

mie nu imi plac vinetele decat salata nu stiu de ce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de morcovi cu dovlecel