Chiftelute din dovlecel

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 6541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-400gr dovlecel
  • 2 linguri de cascaval ras
  • o crenguta de marar verde
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecel:

 Curatam dovlecelul de coaja,il dam pe razatoarea mica si il scurgem bine de apa.Intr-un bol il amestecam cu cascavalul ras,sare,piper,o lingurita de ou batut(restul de ou l-am folosit la dovlecel pane),o lingura de pesmet si mararul tocat marunt.

Din aceasta compozitie formam chiftelute pe care le dam prin pesmet apoi le prajim in ulei incins pana cand se rumenesc frumos pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus si cascaval