Chiftelute din dovlecel

de T I M E A in Mancaruri de legume, 9 Mar 2012 | 12247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 2 dovlecei
  • - 1 ceapa mica
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 1 ou
  • - patrunjel verde 
  • - 2 linguri pesmet
  • - sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecel:

Dam dovlecelul prin razatoarea mare si o stoarcem de apa pe care o lasa.

Batem oul in care adaugam ceapa si usturoiul tocat marunt, patrunjelul tocat si dovlecelul ras. Adaugam sare, piper si 2 linguri de pesmet si amestecam bine.

Formam cu mana chiftelute si le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Scoatem chiftelutele pe un servet de hartie pt a absorbi surplusul de uleiul.

Le servim calde cu orez. Un pranz sau o cina usoara si gustoasa.

 

TIPS-URI

1

Se pot servi calde cu orez sau reci singure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

T I M E A 1

12.03.2012, 13:54

babi5 1

18.02.2013, 13:54

Bune si sanatoase si bucatareasa frumoasa

Bya Ralu 1

18.02.2013, 22:54

delicios timi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei