Chiftelute din naut

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 2654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g de naut
  • 1 ceapa,
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel, marar
  • 1 lingurita de chimen macinat
  • ½ lingurita de curcuma(turmenic)
  • 1 lingurita de boia dulce
  • Sare, piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din naut:

Nautul se pune cu o seara inainte la inmuiat in apa rece. A doua zi se scurge bine de apa si se va mixa in robot impreuna cu ceapa, patrunjelul, marar, usturoiul, ceapa verde.



Trebuie sa rezulte o pasta consistenta. In aceasta vom adauga condimentele: chimenul macinat, curcuma, boia dulce, piper si vom gusta de sare. Daca sunt prea apoase adaugam si doua felii de paine fara coaja.



Incingem uleiul si format chiftele pe care le vom praji, se scot si se lasa in asteptare, acestea se pot servi atat reci cat si calde. Se pot servi cu diferite sosuri dupa preferinat fiecaruia(de usturoi, Bechamel, Ketch-up, sau sos dulce-acrisor).



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nico15 1

13.04.2013, 20:49

Multumesc multtttttttttttttt.
Poop,
Nico

MotanLaOale 1

13.04.2013, 21:06

Bun bun

Rocsi 1

13.04.2013, 21:27

Arata bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din naut