Chiftelute din peste

de elena001 in Peste, 10 Iun 2013 | 9670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de peste(amestec de babusca,crap si caras)
  • 1 morcov
  • 3 cartofi mari
  • 1 ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 oua
  • faina de malai
  • sare,piper,marar,patrunjel dupa gust
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din peste:

Se da prin razatoarea mica cartoful si morcovul pe care i-am curatat si i-am spalat inainte, si se lasa 5 minute pt a-si lasa zeama.

Dupa ce si-au lasat zeama se storc bine in mana si se pun intr-un alt vas curat.

Se ia un vas mare si se pune carnea tocata,cartofii cu morcovul,ceapa si usturoiul tocate,ouale,sarea,piperul,mararul,patrunjelul dupa gust si le amestecam bine cu mana.

Punem faina de malai pe masa(cam 2 pumni de faina de malai) si incepem sa formam bilute din compozitie pe care le tavalim in faina de malai.

Le prajim in mult ulei iar apoi le punem pe un servet pt a se absorbi uleiul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.06.2013, 22:27

Sunt bune. Alor mei le plac mult

Merisor 1

11.06.2013, 07:50

Bune, bune!

elena001 1

11.06.2013, 09:07

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste la cuptor