ceva simplu si rapid
Luati 2 pesti si ii taiati in 2, puneti sare si piper pe ei, apoi ii tapetati bine in faina si ii treceti prin ouale batute bine. Dupa ce ati terminat cu acesti pasi puneti intr-o tigaie ulei la incins si puneti pestele la prajit, la foc mic pana se rumeneste.
In alta tigaie puneti ulei la incins, taiati cartofii si ii puneti in tigaie, peste ei puneti sare, piper, putina boia si adaugati pe parcurs cate un paharut de apa pana sunt gata. Peste cartofi puneti 1 capac pentru a se face in aburi, ies mult mai buni. Pe cand sunt gata, inainte sa ii scoateti puneti si 2 frunzulite de busuioc, apoi stingeti focul si mai lasati-i putin cu capacul deasupra.
Acum totul este gata pentru servit.
POFTA BUNA!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro