Chiftelute din soia Inedit

de ionela2682 in Mancaruri de post, 18 Apr 2013 | 2655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 1 cartof fiert
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar tocat
  • pesmet
  • 2 felii de paine inmuiata
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din soia Inedit:

Se fierbe soia in apa cu sare aproximativ 10 minute, se lasa sa se scurga bine.


Intre timp morcovul, ceapa si usturoiul se toaca marunt (se pot da pe razatoarea fina). Cartoful se paseaza bine. Soia se ia din strecuratoare si se stoarce bine sa iasa cat mai multa apa. Se amesteca cu restul ingrendientelor, se condimenteaza cu sare si piper, se mai adauga 2 linguri de pesmet si 2 felii de paine inmuiata in apa si stoarsa bine, se framanta bine compozitia. Se formeaza mici bilute ce se vor trece printr-un amestec de pesmet si faina. Se prajesc in baie de ulei pana devin aurii. Se scot cu o paleta pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din soia Inedit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Georgiana78 1

19.04.2013, 08:29

Arata superb! Imi plac mult!

ionela2682 1

19.04.2013, 09:38

babi5 1

07.10.2014, 07:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj cu soia