Chiftelute marinate

de Miha in Pui, 26 Mar 2010 | 9385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi
  • 1 morciv
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare si piper,
  • boia de ardei
  • Pentru marinata:
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper boabe mozaic
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita tarhon uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Cartoful il dam pe razatoare, apoi il stoarcem de zeama, apoi il amestecam cu carnea tocata, condimentele si verdeata. Adaugam oul si omogenizam.

Cu mainile umede se formeaza chiftelute mici, rotinde sau plate, dupa preferinta. Se prajesc in ulei bine incins, avand grija sa nu le rumenim prea tare. Se scot pe un prosop absorbant si se patreaza calde.

Faina o desfacem in putin suc de rosii.

Intr-o cratita punem la fiert sucul de rosii cu putina sare, cateva boabe de piper, frunza de dafin, tarhon si 1 cana de apa. Se lasa sa dea cateva clocote si se pune faina, apoi se pun si chiftelutele. Se lasa sa fiarba. Cand sosul incepe sa se ingroase se adauga 1 lingura otet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

29.03.2010, 15:59

foarte bine arata miha felicitari

Miha 1

29.03.2010, 21:54

Multumesc Nadina!

Sylvia 1

30.03.2010, 14:08

Am si salvat-o inca o reteta care "trebuie" sa o incerc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel elvetian