Chiftelute marinate cu legume

de nico15 in Porc, 13 Dec 2010 | 3685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg de carne in amestec(porc+vita)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 150 ml lapte miez de la ½ de franzela
  • sare, piper
  • 1-2 oua,
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • suc de rosii sau bulion
  • 1 steluta de anason,
  • ulei
  • faina  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate cu legume:

Se trece la pregatirea carnii, se amesteca carnea cu usturoiu pisat si ceapa taiata marunt, franzela se pune la inmuiat in lapte, se stoarce bine si se adauga peste celelalte ingrediente, se adauga si ouale, se sareaza si pipereaza. Se amesteca bine si se trece la modelarea chiftelelor. Dupa ce se trec prin faina si se pun in tigaie la prajit.

Legumele se curata, spala si se taie bastonase(bare) pe lungime de marimi egale, se pune un pic de ulei si se vor sota, dupa care vom adauga un pic de apa si le vom lasa sa fiarba dar nu foarte mult, legumele trebuiesc sa fie al’dente, se fierbe aproximativ 20 de minute se va adauga si sucul de rosii dupa care se vor introduce si chiftelele si se va mai da inca 15 minute la cuptor.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:56

Foarte frumoase!
Am ajuns prea tarziu?

nico15 1

13.12.2010, 23:06

Tu niciodata nu ajungi tarziu, mai gasesc eu una pentru tine draga Miha, dac a nu pe ultima o imparti cu Silvi iar daca chiar nu mai sunt fabem altele repejor.

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:11

bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu legume