Chiftelute si legume la tava

de ianculubita in Curcan, 11 Mar 2013 | 1747 vizualizari

 

De multe ori fac aceasta reteta,e delicioasa si v-o recomand

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de curcan tocata
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare, piper
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 buchet de brocoli
  • 2 oua
  • 100 ml smantana lichida
  • 200 g cascaval
  • rosii cherry
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute si legume la tava:

Din carnea tocata amestecata cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, verdeata de asemenea tocata, sare si piper facem chiftelute mici rotunde pe care le prajim in ulei si le scoatem pe servetele;


Intr-un vas cu apa si putina sare punem la fiert doar pe jumatate cartofii si morcovul iar dupa ce i-am scos adaugam brocoli si-l oparim 2-3 minute.


Punem in tava chiftelutele, intercalam cu legumele taiate, deasupra rasturnam ouale batute si amestecate cu smantana si cascavalul ras apoi dam la cuptor 20 minute;


Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

chiftelutele de carne pot fi inlocuite cu chiftelute de soia sau de dovlecei

2

de asemenea aceasta reteta se mai poate face cu resturi de friptura rece ramasa de la masa anterioara

3

legumele pot fi inlocuite cu orice alte legume, dupa preferinta

4

chiftelutele daca nu doriti sa fie prajite, pot fi puse in tava la cuptor 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute si legume la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

11.03.2013, 20:15

Sim0na 1

12.03.2013, 21:39

bune, bune

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:41

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata