Chiftelute si legume la tava

de ianculubita in Curcan, 11 Mar 2013 | 1659 vizualizari

 

De multe ori fac aceasta reteta,e delicioasa si v-o recomand

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de curcan tocata
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare, piper
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 buchet de brocoli
  • 2 oua
  • 100 ml smantana lichida
  • 200 g cascaval
  • rosii cherry
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute si legume la tava:

Din carnea tocata amestecata cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, verdeata de asemenea tocata, sare si piper facem chiftelute mici rotunde pe care le prajim in ulei si le scoatem pe servetele;

Intr-un vas cu apa si putina sare punem la fiert doar pe jumatate cartofii si morcovul iar dupa ce i-am scos adaugam brocoli si-l oparim 2-3 minute.

Punem in tava chiftelutele, intercalam cu legumele taiate, deasupra rasturnam ouale batute si amestecate cu smantana si cascavalul ras apoi dam la cuptor 20 minute;

Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

chiftelutele de carne pot fi inlocuite cu chiftelute de soia sau de dovlecei

2

de asemenea aceasta reteta se mai poate face cu resturi de friptura rece ramasa de la masa anterioara

3

legumele pot fi inlocuite cu orice alte legume, dupa preferinta

4

chiftelutele daca nu doriti sa fie prajite, pot fi puse in tava la cuptor 10 minute

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute si legume la tava-0
Chiftelute si legume la tava-1
Chiftelute si legume la tava-2
Chiftelute si legume la tava-3
Chiftelute si legume la tava-4
Chiftelute si legume la tava-5
Chiftelute si legume la tava-6
Chiftelute si legume la tava-7

COMENTARII (14)

Panacris

Panacris 1

11.03.2013, 20:15

Sim0na

Sim0na 1

12.03.2013, 21:39

bune, bune

Bya Ralu

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:41

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!