Chilli con carne

de rivka in Vita, 6 Sep 2009 | 3804 vizualizari

 

O mancare cu care dam gata orice barbat.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame carne tocata de vita
  • 2 cepe mari
  • 8 catei usturoi
  • 4,5 ardei
  • 2 borcane de fasole sau 1 kg de iahnie de fasole
  • 2 conserve mici de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei de masline(sau de floarea soarelui)
  • 1 lingura de pasta de chilli(sambal) sau pasta de ardei iuti
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul tocat marunt , ardeii tocati destul de grof si carnea tocata,sare, piper, se calesc impreuna pe foc cu putin ulei de masline(sau de floarea soarelui) pana cand cand carnea e rumenita si se desprinde bucatele.Nu se pune mult ulei carnea isi lasa grasime plus ardeii isi lasa apa.Se amesteca sa nu se prinda carnea.


Cand carnea e facuta se adauga cele 2 conserve de sos de tomate, cele 2 borcane de fasole si jumatate de cana mare de apa(sau suc ramas de la fierberea fasolei), se amesteca si se lasa la foc mic sub capac cca 20 minute, amestecandu-se des sa nu se prinda de fundul oalei.Cand ardeii s-au muiat bine e gata.Se opreste aragazul si se adauga o lingura mare de pasta de chilli(sambal) sau pasta de ardei iuti.


Se lasa sa se odihneasca si se serveste calda cu paine sau cu orez.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ionix 1

24.09.2009, 16:33

arata tare bine... pare o reteta de la mexicani... yummy

milkaela 1

20.01.2010, 14:56

am mancat si eu si e f buna ....bv....

alinutzika 1

09.09.2011, 13:54

ce bun e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne