Chipsuri din zucchini (dovlecei)

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2013 | 2563 vizualizari

 

Ceva sanatos, usor de facut, crocant si bun

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini 300-400 g
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri din zucchini (dovlecei):

Se incinge cuptorul la 220°.


Se spala zucchini. Se pot lasa in coaja. Eu i-am curatat de coaja. Se taie capetele.


Se taie felii subtiri de 3-5 mm.


Se dau prin cele 2 oua batute si amestecate cu putina sare,piper,condimente, apoi prin pesmet.


Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Eu am uns-o cu putin unt moale.


Se da la cuptor pentru 10-15 minute, apoi sa intorc pe cealalta parte sa se coaca. Trebuie sa capete o culoare aurie.


Dupa ce se racesc putin se pot servi.

 

TIPS-URI

1

Se servesc calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri din zucchini (dovlecei)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

- TABITA - 1

04.03.2013, 20:07

loredanaaa 1

02.06.2013, 00:25

bune

- TABITA - 1

02.06.2013, 00:33

Multumesc Loredana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de branza