Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat

de ala_oancea in Mancaruri de post, 14 Mai 2009 | 9484 vizualizari

 

Dupa o reteta de la Cristi Roman :) Delicios !!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se aseaza intr-o tava, se ung cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin uscat. Printre cartofi se aseaza cateii de usturoi si se introduce tava in cuptorul incins, la foc mare. Dupa aproximativ 5 minute se scoate usturoiul. Se mixeaza rosia decojita cu usturoiul, sare, piper si busuioc, pana devine o pasta. Se scot cartofii din cuptor cand sunt deja rumeniti si se presara peste parmezan ras. Se mai lasa la cuptor pentru doua minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:48

super...cipsurii..o nebunie...si fara E-uri poti manca cat pofetesti

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:06

Le-am facut intr-o seara si au iesit exact doua portii. Bine ... ca am mai fi mancat inca vreo doua la cat de bun a fost

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Ardei capia umplut cu ciuperci si orez in sos de rosii cu vin si usturoi