Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat

de ala_oancea in Mancaruri de post, 14 Mai 2009 | 7898 vizualizari

 

Dupa o reteta de la Cristi Roman :) Delicios !!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se aseaza intr-o tava, se ung cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin uscat. Printre cartofi se aseaza cateii de usturoi si se introduce tava in cuptorul incins, la foc mare. Dupa aproximativ 5 minute se scoate usturoiul. Se mixeaza rosia decojita cu usturoiul, sare, piper si busuioc, pana devine o pasta. Se scot cartofii din cuptor cand sunt deja rumeniti si se presara peste parmezan ras. Se mai lasa la cuptor pentru doua minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:48

super...cipsurii..o nebunie...si fara E-uri poti manca cat pofetesti

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:06

Le-am facut intr-o seara si au iesit exact doua portii. Bine ... ca am mai fi mancat inca vreo doua la cat de bun a fost

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de soia cu cus-cus