Chocolate cheesecake cu crema de napolitane

de RuxyRux in Prajituri, 8 Ian 2011 | 5689 vizualizari

 

Blat de napolitane, crema de branza , ciocolata si napolitane si glazura cremoasa de ciocolata...yammyyyyyyy

 

INGREDIENTE

Blatul:
  • 240 gr napolitane cu ciocolata zdrobite
  • 100 gr unt
Crema:
  • 700 gr branza dulce
  • 225 gr zahar
  • 5 linguri cacao
  • 3 oua mari
  • 2 esente vanilie
  • 300 gr napolitane de ciocolata zdrobite
  • 250 gr smantana
Glazura:
  • o ciocolata si un sfert neagra
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri unt
  • 80 ml frisca lichida    
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate cheesecake cu crema de napolitane:

Intr-un vas amestecam napolitanele zdrobite cu untul si apoi le presam ca blat, in forma de tort detasabila.

Dam la rece imediat.

Crema:

Zdrobim napolitanele.

Batem la mixer branza pana devine cremoasa( 1 min), apoi zaharul, adaugam napolitanele, ouale pe rand, vanilia si smantana.

Scoatem blatul din frigider  si turnam crema.

Asezam forma pe tava de cuptor( va curge poate putin unt)

Dam la cuptor o ora la 180 grade( sau 55 min) .

Dam la rece inainte sa turnam glazura.

Glazura:

Punem pe foc frisca si untul dam fix un clocot si apoi turnam peste ciocolata bucatele. Lasam cinci minte si apoi amestecam bine. Lasam putin la rece si turnam peste tarta.

Aceasta tarta e ideala dupa o zi de tinut la rece...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate cheesecake cu crema de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:47

buna trebuie sa fie

ionix 1

10.01.2011, 15:19

măcar o feliuţă virtuală

RuxyRux 1

10.01.2011, 15:31

Motan...foarte bune, multumesc
Ionix sigur si mai multe

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Royal Chocolate Cheesecake