Chocolate cheesecake cu crema de napolitane

de RuxyRux in Prajituri, 8 Ian 2011 | 3570 vizualizari

 

Blat de napolitane, crema de branza , ciocolata si napolitane si glazura cremoasa de ciocolata...yammyyyyyyy

 

INGREDIENTE

Blatul:
  • 240 gr napolitane cu ciocolata zdrobite
  • 100 gr unt
Crema:
  • 700 gr branza dulce
  • 225 gr zahar
  • 5 linguri cacao
  • 3 oua mari
  • 2 esente vanilie
  • 300 gr napolitane de ciocolata zdrobite
  • 250 gr smantana
Glazura:
  • o ciocolata si un sfert neagra
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri unt
  • 80 ml frisca lichida    
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate cheesecake cu crema de napolitane:

Intr-un vas amestecam napolitanele zdrobite cu untul si apoi le presam ca blat, in forma de tort detasabila.


Dam la rece imediat.


Crema:


Zdrobim napolitanele.


Batem la mixer branza pana devine cremoasa( 1 min), apoi zaharul, adaugam napolitanele, ouale pe rand, vanilia si smantana.


Scoatem blatul din frigider si turnam crema.


Asezam forma pe tava de cuptor( va curge poate putin unt)


Dam la cuptor o ora la 180 grade( sau 55 min) .


Dam la rece inainte sa turnam glazura.


Glazura:


Punem pe foc frisca si untul dam fix un clocot si apoi turnam peste ciocolata bucatele. Lasam cinci minte si apoi amestecam bine. Lasam putin la rece si turnam peste tarta.


Aceasta tarta e ideala dupa o zi de tinut la rece...



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate cheesecake cu crema de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:47

buna trebuie sa fie

ionix 1

10.01.2011, 15:19

măcar o feliuţă virtuală

RuxyRux 1

10.01.2011, 15:31

Motan...foarte bune, multumesc
Ionix sigur si mai multe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Royal Chocolate Cheesecake