Royal Chocolate Cheesecake

de Doinavar in Prajituri, 12 Feb 2013 | 8752 vizualizari

 

Andreea si Andrei au implinit trei ani de casatorie. Cat de repede a trecut un an. Cand au fost la Londra au mancat o prajitura care le-a placut mult, Royal Chocolate Cheesecake. Au cautat pe net Reteta Chocolate Cheesecake Royale si mi-au facut comanda.
Am preparat-o exact cum era reteta, dar data viitoare voi face unele modificari si va iesi mult mai bine. Nu pot sa spun ca nu a fost nemaipomenita, un deliciu, dar necesita unele imbunatatiri la blat.

 

INGREDIENTE

  • o cana si jumatate de biscuiti Oreo zdrobiti
  • 1/4 cana unt
  • 3 pachete de Philadelphia (crema de branza) a cate 250 gr fiecare
  • o cana zahar
  • 3 oua
  • 1/4 cana lichior (optional)
  • 8 patrate (sau 225 gr) de ciocolata (de menaj) semi-dulce, topita si racita
  • 12 linguri frisca (sau un tub)
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Royal Chocolate Cheesecake:

 

Se amesteca biscuitii oreo cu untul si se pun intr-o tava de 20 cm (rotunda).

Se bate crema de branza cu zaharul, pana cand acesta se topeste. Se adauga ouale, cate unul pe rand si se amesteca, pana cand sunt mixate bine apoi se adauga ciocolata topita amestecata cu lichior (daca folositi).

Amestecul se pune in tava si se da la cuptor, la 180 grade C, pentru 45-50 minute. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se pune la frigider pentru 3 ore sau peste noapte.

Se orneaza cu bombonele, cu frisca si eventual fructe si se da la frigider 3-4 ore sau pana a doua zi.

TIPS-URI

1

Aceasta a fost reteta pe care am primit-o de la copii. A fost foarte buna, dar nu exact cum mi-as fi dorit, blatul a fost mult prea tare (biscuiti prajiti in unt).

2

Mai trebuia putin lichid, oua si agent de crestere. Se putea prepara mai bine fara blat, voi incerca sa o prepar, imbunatatind blatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Royal Chocolate Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chocolate cheesecake cu crema de napolitane