Cremsnit cu crema de vanilie

de Krystyan Trendy in Prajituri, 18 Noi 2013 | 2523 vizualizari

 

20 cremsnit-uri

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de cremsnit
  • 1 l lapte
  • 150 g unt
  • 100-150 g faina
  • 200 g zahar
  • zahar vanilat 2 pliculete
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit cu crema de vanilie:

Preparam intai crema :


Punem laptele sa fiarba,adaugam zaharul ,untul si zaharul vanilat.Dupa ce zaharul si untul s-au topit adaugam faina si amestecam continuu pentru a nu se forma cocoloase.


Lasam crema sa se racoreasca.


Dupa ce s-a mai racit crema ,asezam prima foaie de cremsnit pe o tava patrata mare,apoi punem crema uniform peste foaie,iar deasupra punem cealalta foaie.


Lasam 2-3 ore la frigider si apoi putem servi cu incredere !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

19.11.2013, 01:02

bune

Sidy 1

19.11.2013, 07:40

Bun, bunut !

Alexandra Burz 1

19.11.2013, 11:17

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca