Chocolate Crinkles

de TVPaprika in Dulciuri, 2 Iun 2013 | 3917 vizualizari

 

Chocolate Crinkles sunt niste biscuiti extrem de buni de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 225 g ciocolata amara
  • 60 g unt
  • 100g zahar
  • 2 oua mari
  • 225g faina
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de sare, zahar tos, zahar pudra pentru exterior.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles :

Se amesteca ouale impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si isi dubleaza volumul, apoi se topeste ciocolata la bain marie impreuna cu untul.

Se toarna ciocolata topita peste oua si se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se toarna faina cernuta impreuna cu praful de copt si cu sarea, iar apoi se pune si esenta de vanilie.

Se obtine un aluat ce trebuie lasat minim 3 ore la frigider (sau toata noaptea).

Dupa aceea trebuie sa formam bilute din aluat (cam cat o nuca) pe care le dam prin zahar tos si apoi prin zahar pudra si le asezam in tava de la cuptor pe hartie de copt. Se coc la cuptor pentru 10 minute (la 170 - 180 grade).

Dupa ce ii scoateti din cuptor, ii lasati sa se raceasca in tava (sunt foarte fragili si moi), iar apoi ii asezati pe o farfurie.


Asta e tot! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles " nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

diaconta 1

03.06.2013, 22:39

Ina,oare cu boia nu merge?

Valclaudia 1

17.06.2013, 05:26

babi5 1

20.06.2013, 19:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata