Chocolate Crinkles

de TVPaprika in Dulciuri, 2 Iun 2013 | 1309 vizualizari

 

Chocolate Crinkles sunt niste biscuiti extrem de buni de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 225 g ciocolata amara
  • 60 g unt
  • 100g zahar
  • 2 oua mari
  • 225g faina
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de sare, zahar tos, zahar pudra pentru exterior.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles :

Se amesteca ouale impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si isi dubleaza volumul, apoi se topeste ciocolata la bain marie impreuna cu untul.


Se toarna ciocolata topita peste oua si se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se toarna faina cernuta impreuna cu praful de copt si cu sarea, iar apoi se pune si esenta de vanilie.


Se obtine un aluat ce trebuie lasat minim 3 ore la frigider (sau toata noaptea).


Dupa aceea trebuie sa formam bilute din aluat (cam cat o nuca) pe care le dam prin zahar tos si apoi prin zahar pudra si le asezam in tava de la cuptor pe hartie de copt. Se coc la cuptor pentru 10 minute (la 170 - 180 grade).


Dupa ce ii scoateti din cuptor, ii lasati sa se raceasca in tava (sunt foarte fragili si moi), iar apoi ii asezati pe o farfurie.



Asta e tot! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles " nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

diaconta 1

03.06.2013, 22:39

Ina,oare cu boia nu merge?

Valclaudia 1

17.06.2013, 05:26

babi5 1

20.06.2013, 19:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu foi de napolitana