Chocolate Crinkles

de Florin A in Dulciuri, 25 Dec 2016 | 405 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori!
Crocante la exterior si pufoase la interior, gustul intens de ciocolata!

 

INGREDIENTE

  • 70 gr unt
  • 2 oua mari
  • 100 gr zahar
  • esenta de rom
  • 200 gr faina alba de grau
  • o lingurita cu praf de copt
  • 180 gr ciocolata neagra (Heidi)
  • 100 gr zahar tos si 100 gr zahar pudra pentru tavalit bilele de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Cele 70 de gr de unt se topesc la foc mic (intr-o craticioara).


Se adauga ciocolata si se amesteca continuu, pana ce se incorporeaza complet.


Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit pentru 5-10 minute (la temperatura camerei).


In acest timp, oaule se mixeaza cu zaharul pana ce se obtine o spuma densa.


Se adauga esenta de rom, ciocolata topita si se amesteca compozitia.


Se presara praful de copt si faina, incorporandu-se complet.


Compozitia obtinuta este densa, spumoasa.


Se acopera vasul si se pastreaza la rece pentru 2-3 ore, timp suficient pentru ca din compozitia obtinuta sa formam bilele de ciocolata.


Am obtinut exact 36 de fursecuri, desi ar fi iesit mai multe (le-am modelat mai mari).


Fiecare bila modelata se trece, uniform, prin zahar tos, iar apoi prin zahar pudra.


Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.


Le-am copt pentru 15 minute, la o temperatura de 160 de grade.


Se racesc complet, inainte de a fi asezate in cutii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

katty 1

27.12.2016, 09:24

Le ador!

diaconta 1

29.12.2016, 20:49

Foarte bun

Florin A 1

30.12.2016, 10:44

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri pentru Craciun