Chocolate Crinkles

de Florin A in Dulciuri, 25 Dec 2016 | 993 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori!
Crocante la exterior si pufoase la interior, gustul intens de ciocolata!

 

INGREDIENTE

  • 70 gr unt
  • 2 oua mari
  • 100 gr zahar
  • esenta de rom
  • 200 gr faina alba de grau
  • o lingurita cu praf de copt
  • 180 gr ciocolata neagra (Heidi)
  • 100 gr zahar tos si 100 gr zahar pudra pentru tavalit bilele de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Cele 70 de gr de unt se topesc la foc mic (intr-o craticioara).


Se adauga ciocolata si se amesteca continuu, pana ce se incorporeaza complet.


Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit pentru 5-10 minute (la temperatura camerei).


In acest timp, oaule se mixeaza cu zaharul pana ce se obtine o spuma densa.


Se adauga esenta de rom, ciocolata topita si se amesteca compozitia.


Se presara praful de copt si faina, incorporandu-se complet.


Compozitia obtinuta este densa, spumoasa.


Se acopera vasul si se pastreaza la rece pentru 2-3 ore, timp suficient pentru ca din compozitia obtinuta sa formam bilele de ciocolata.


Am obtinut exact 36 de fursecuri, desi ar fi iesit mai multe (le-am modelat mai mari).


Fiecare bila modelata se trece, uniform, prin zahar tos, iar apoi prin zahar pudra.


Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.


Le-am copt pentru 15 minute, la o temperatura de 160 de grade.


Se racesc complet, inainte de a fi asezate in cutii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

katty 1

27.12.2016, 09:24

Le ador!

diaconta 1

29.12.2016, 20:49

Foarte bun

Florin A 1

30.12.2016, 10:44

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Ciupercute